ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΤΟ UCC ή ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ?

 


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΤΟ UCC – UNIFORM COMMERCIAL CODE.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. 
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ UCC ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. !!!!!!
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ UCC ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.!!!!!!
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ UCC ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Η ΦΟΡΤΩΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ;
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ UCC EINAI OTI ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟ UCC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ;

ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ !!!!!!

ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΣΟΥ. ΤΟ ΑΦΜ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!

ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ “ΔΙΚΑΙΟ” ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΩΣ ΤΙΤΛΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ- ΑΑΔΕ

https://alfeiospotamos.gr/?p=19235 

ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΕΡΑΣΤΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!

Γεωργία Βαγενά

ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ

ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ
ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Το Αρσενικό όπως και όλα τα Βαρέα μέταλλα είναι ο μεγάλος και ύπουλος εχθρός της υγείας του ανθρώπου που υπάρχουν μεν στην φύση όμως το μεγαλύτερο μέρος της μόλυνσης προέρχεται από διάφορες δραστηρίοτητες του ανθρώπου κυρίως μέσω βιομηχανικών δραστηριοτήτων. Το περίεργο είναι το ότι οι κυβερνήσεις δεν ασχολούνται καθόλου με αυτό το θέμα είναι σαν να μην τους ενδιαφέρει καν. Για παράδειγμα το αρσενικό που είναι παρών σε υψηλά επίπεδα στα υπόγεια ύδατα και της Ελλάδας αποτελεί μεγάλη απειλή για την δημόσια υγεία καθώς υπάρχει και στο πόσιμο νερό στην άρδευση στην παρασκευή τροφίμων κοκ. Το ανόργανο Αρσενικό είναι μη βιοδιασπώμενο και δρα σωρευτικά που σημαίνει μπορεί αυτό να προκαλέσει καρκίνο δερματικές αλλοιώσεις , καρδιαγγειακές παθήσεις και διαβήτη. Ενοχοποιείται ακόμη για επιδράσεις στην ανάπτυξη παθήσεις στους πνεύμονες καθώς και να επιφέρει δυσμενή αποτελέσματα στην εγκυμοσύνη. Τόσες ασθένειες λόγω του Αρσενικού και βέβαια πολλές επιπλέον από τα υπόλοιπα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν επίσης στο νερό και κανένας από τους πολιτικούς ΟΛΩΝ των κομμάτων ΔΕΝ ασχολείται με αυτή την μάστιγα ! Μπορεί και πρέπει να γίνει ο καθαρισμός των υδάτων και αυτό θα πράξουμε εμείς διότι πρέπει το βασικό στοιχείο του ανθρώπου να είναι καθαρό όπως το έφτιαξε η δημιουργία για τον Άνθρωπο. Μελετήστε τις προγραμματικές δηλώσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και θα καταλάβετε ότι μόνο με την αξιοποίηση του πλούτου μας μπορούμε να ολοκληρώσουμε όλα τα έργα και έτσι θα αρχίσουμε να ζούμε όπως αξίζει στον ΕΛΛΗΝΑ ! Μόνο εμείς οι της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ αναδεικνύουμε τα θέματα και πάντοτε δείχνουμε και την λύση που υπάρχει ! Είναι η μόνη λύση είναι με την ένωση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τον πλούτο μας και να δομήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με ΑΞΙΕΣ , ΑΡΧΕΣ και ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ
 ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ 

ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΓΙΑ ΝΑ
 ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, 

ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ  ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΚΕΡΚΥΡΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCtcsyx10rUTX7acjc2LrGvQ

EMAIL.mazisiwan@gmail.com ΤΗΛ.6981205200

  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ      Ε-ΣΥ-ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ 

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ  3 ΕΝΑΝΤΙ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ  ΜΕΓΑΡΟΥ
ΤΗΛ.2661304998  ΑΝΟΙΧΤΑ ..ΔΕΥΤΕΡΑ -10,30-13,00
                                            ΤΡΙΤΗ   ΑΠΟΓΕΥΜΑ   6-9
                                                                                      ΤΕΤΑΡΤΗ-  10,30-13,00 ΑΠΟΓ.18,00-20,30
                                                        ΠΕΜΠΤΗ    11,00-13,00.
                                                            ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10,30-13,00
                                          Σ/Κ    ΚΛΕΙΣΤΟ
EMAIL ...esykerkiraion@gmail.com



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια